Към съдържанието

Изпратихме абитуриентите на 2010 година

05/05/2010

И с випуск 2010 се сбогуваха шуменските училища, като официалните изпращания в повечето школа бяха днес. Приповдигнато настроение, весели възгласи, автомобилни класкони огласяха шуменските улици и напомняха на всички, които са минали по този път, какво е да си абитуриент. Въпреки предупрежденията обаче и този път завършващите не се съобразиха и излязоха по прозорци и люкове на автомобилите, за да покажат кои са и откъде са.

Училищният звънец удари за последен път и за абитуриентите в ГПЧЕ „Никола Й. Вапцаров“ в Шумен, оттам ви предоставяме снимкова галерия.

Церемонията по изпращането започна в 10.00 ч., когато дванадесетокласници предадоха училищното знаме на бъдещи абитуриенти  от гимназията. След това, последва обявяване на завършващите класове и всеки клас имаше думата да разкаже за петте години в жълтата сграда. Някои класове подариха дипломи за „Сървайвър изпитание“, „Най-готин учител“ и др. Вече бившите ученици, поднесоха венци и цветя пред паметника на патрона на гимназията.  По-късно директорът на гимназията Георги Георгиев, обяви първенеца на випуска и клас на випуска. Със сълзи на очи завършващи и преподаватели си казаха довиждане.

Advertisements
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: