Към съдържанието

Поздравителни адреси за рождения ден на ODK News

22/01/2011

  • Ася Йорданова ( журналист, Нова ТВ) На младите колеги от ОДК желая много упоритост и търпение, за да могат да се задържат на гребена на вълната още дълги години.Дерзайте, сладури!
  • Анита Владимирова (журналист, ТОП Новини ) : Честит първи рожден ден на ODKNEWS! Пожелавам на целия екип творческо дръзновение, свежи идеи и много успехи!
  • Христо Атанасов (читател): Желая ви винаги да сте така задружни, щастливи, да постигате желаното! Човек е богат със своята цел, с това което дава, а вие я имате, и ни давате много! Бъдете все така усмихнати и ентусиазирани! За първата си година показвахте, че нещата не са черни и бели, а пъстроцветни и красиви! Благодарение на вас, ние, вашите читатели, бяхме свидетели на много истини! На добър час! Много успехи и занапред!
  • Теменуга Христова (преподавател в ОДК Шумен): Честит първи онлайн рожден ден на младите журналисти! Пожелавам ви да сте винаги в горещата точка на събитията, да отразявате първи актуалните новини и да се справяте успешно с отговорността да ръководите четвъртата власт(медиите).
  • Евгени Крумов (студент – Стопанска Академия „Д.А.Ценов“, бивш възпитаник на клуб „Журналист”) :  Искам да отправя благодарности и благопожелания към екипа на ОДК и специално на екипа, който поддържа електронния вестник. И самото свидетелство, че вече е на 1 година доказва това, че има млади хора, които са амбицирани да показват новините – такива каквито са.
  • Мария Атанасова (читател): По случай 1 година от създаването на сайта на ODK News ви поздравявам и ви пожелавам да сте все така „в час“ с всичко, което се случва около нас и винаги да ни изненадвате със свежи и интересни новини! Бъдете креативни, успешни и винаги в центъра на събитията
  • Деница Узунова (диригент на хор „Бодра песен): Уважаеми госпожо Марева и господин Желев, скъпиученици-журналисти, Честита да бъде Първата годишнина на Електронния вестник „Журналист”, който съществува благодарение на вас и вашия журналистически ентусиазъм! През тази една година вие успяхте да завоювате една добра позиция в медийното пространство, да се развивате и да отразявате изключително бързо и активно всички важни събития в града ни, а и в България. Предизвикахте интереса и очакванията на голяма част от шуменската общественост с анкетите по актуални теми, излъчихте и първия видео-материал. Електронен вестник „Журналист” е част от творческия и концертен живот на детски хор „Бодра песен” като негов медиен партньор. Благодаря специално на Жулиен Желев и го поздравявам за творческия му устрем, находчивост и упоритост. Пожелавам ви още много интересни събития, интересни репортажи, в които да прозира истината въпреки думите на Уолтър Липман, че „Новините и истината не са едно и също нещо.“
  • Добромир Драев (ръководител Скаутски клуб „Мадарски конник“) Искам да пожелая от името на всички скаути на  младите журналисти да продължават да работят усърдно, да трупат опит и заедно с това много да се забавляват. Когато работата се превърне в удоволствие, живота е най-сладък и лек.
  • Радомир Атанасоф ( журналист ): Хей, млади колеги! Честита годишнина на сайта ви! Бъдете упорити и последователни в това, което правите. Забавлявайте се!! 🙂
  • Мариян Иванов ( журналист Радио Шумен): Честит рожден ден на сайта и голям да порасне 🙂 Бъдете нахъсани, „будни“, точни и бързи. И работете с желание и усмивка 🙂
  • Славил Димитров (диригент): На екипа на ODK News пожелавам творческо вдъхновение, най вече здраве, успехи. Много усмивки и победи. И основно – повече положителни новини!
  • Веселина Славчева (помощник директор на ОДК Шумен): Честит първи рожден ден на електронния вестник ОДК News! Благодарим на редколегията на вестника за професионалното, обективно и светкавично отразяване на всички значими национални и общински изяви ,организирани от Обединен детски комплекс! Пожелаваме Ви да бъдете все така aктуални, интересни, привлекателни и отзивчиви към интересите на децата и младежите в нашия гред! Да продължавате да бъдете трибуна за техните творчески успехи и постижения  в различните области на науката, техниката и изкуствата! Да бъдете огледало на цялостния динамичен творчески живот в обединения детски комплекс!Да сте в центъра на събитията , да улавяте и отразявате най-важното в живота на учениците от шуменските училища.Да ви обичат, търсят и четат с интерес и удовлетворение! Благодарности за всичко, което направихте за тази година! Творческо дълголетие и много успехи!
  • Биляна Веселинова ( журналист в. Стандарт):Честит празник, ODKNews! Бъдете заредени с ентусиазъм, нови идеи и следвайте сърцата си. Желая на екипа ви единство, вдъхновение и познание! Хубаво е да знаем, че в ОДК-Шумен работят хора като вас! Весел празник и усмихнати читатели, а вие се радвайте на здраве и на още много успехи!
  • Петя Стоянова (читател, финансов директор на автомагистрали „Черно море“І : Честит първи рожден ден! Пожелавам Ви все така ентусиазирано да работите и привличате все повече ученици към вашата прекрасна идея! Търсете всички гледни точки в новините които отразявате и възпитавайте в прохождащите журналисти, безпристрастност, изграждане на свой собствен стил и много воля за работа ! Специални поздравления за госпожа Марева(непоправим ентусиаст) и господин Желев!

Благодарим Ви  !

No comments yet

Вашият коментар