Skip to content

Кратки новини /22.00 ч./

07/02/2012

  • Забранено е движението на всички МПС на територията на област Шумен с изключение на АМ Хемус/Шумен – Варна/ и Шумен – Карнобат /Ришки проход/- поради снегонавяване затваря път ІІ-27 Нови пазар-Памукчи-Тръница-граница ОПУ-Варна; път І-2 Русе-Варна в участъка Нови пазар до граница ОПУ-Варна и от разклон Белокопитово до граница Разград; Всички третокласни пътища в северната част на областта. Път I-7 от път I-2 /Шумен/ до границата със област Силистра е затворен за всички МПС. Път III-731 Радко Димитриево – Друмево – затворен за движение на МПС, съобщиха от АПИ.
  • Температурите в област Шумен са в интервал от -18°C до -13°С. Вали сняг. Духа умерен до силен, на места ураганен вятър. Образуват се преспи и снегонавявания.Ситуацията е динамична.
  • Бедственото положение в област Шумен остава до утре следобед. Утре сутрин ще се проведе извънредно заседание на Кризисния щаб в Областната управа.
  • Утрешният ден (8 февруари 2012 г.) е ден на национален траур във връзка с трагичната гибел на български граждани при наводнението на с. Бисер, област Хасково.
  • Продължава и утре в офиса на шуменската скаутска организация да се събират топли дрехи, одела и други които ще бъдат изпратени в четвъртък с помощта на Областаната управа към бедстващото Хасково. Днес са събрани над 50 чувала с дрехи и одела и 80 лв.
  • Училищата в цялата страна затварят врати до края на седмицата със заповед на просветния министър Сергей Игнатов.
Advertisements
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: