Skip to content

Весело лято в детския компекс

22/06/2012

С опитните педагози Валя Динева и Анна Панчева (на пианото) децата в Общинския детски комплекс опознават необятните светове на музиката и литературата. Снимка Богдан БОГДАНОВ – ШЗ

Вече започнаха ваканционните занимания в групите за летен отдих към шуменския Общински детски комплекс. Всяка седмица предложенията за забава към децата от града са разнообразни, съобразени с техните желания и интереси.

„В първите дни посещаващите детския комплекс имат възможност да участват в литературни игри, пътешествия в приказни светове, а и да откриват увлекателния свят на музиката и танците“, сподели за „Шуменска заря“ педагогът в комплекса Валя Динева.

Дните от 25 до 29 юни ще са посветени на интересуващите се от дърворезба, рисуване и дизайн. После ще са седмиците със занимания по математика, археология, приложно и изобразително изкуство, информатика, приложна психология и художествено слово.

Всички деца, които желаят да посещават заниманията, могат да се запишат в удобно за тях време в Общинския детски комплекс на улица „П. Волов” N 6. Освен тематичните занимания, преподавателите от комплекса предлагат и игри на открито, разходки, посещения на изложби, които допълват и осмислят свободното време на децата от Шумен през лятото. С всичко сътворено в групите за летен отдих  през септември ще бъде организирана изложба в Деня на отворените врати на комплекса – уточни директорът на Общинския детски комплес Веселина Славчева.

Източник: Вестник „Шуменска заря“

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: