Skip to content

Music Highlands събира над 10 популярни диджеи от България и света

25/06/2012

Второто издание на фестивала за електронна музика Music Highlands  ще се проведе на  7 Юли, събота.

Фестивалът, който през 2011 привлече повече от 2000 посетители, е организиран от Renesanz със съдействието на община Шумен. Music Highlands 2012 ще събере на едно място над 10 популярни диджеи от чужбина и България. Хедлайнери в програмата са румънските топ продуценти Microcheep & Mollo – издаващи музиката си за италианския култов лейбъл Italo Business, както и Balthazar & JackRock от София. Заедно с тях на сцената ще се изявят 2 Guys In Da House, Aiho, DJane Yani, Betega, Blagov, DJ SBP, Kid Mode, Krumec, DJ X и Bimbo.

Организаторите са се погрижили за всички детайли, които да направят обстановката приятна за феновете – сцена, добро озвучаване и осветление, химически тоалетни и др., а баровете ще работят на изключително народни цени.

 В денят преди фестивала – 06 Юли, петък – ще има и подгряващо парти в клуб Mazalo с начален час 23:00. В Mazalo ще бъде и официалното афтърпарти на Music Highlands 2012.

Мястото на събитието е паметник „Създатели на българската държава“ (паркинг на информационен център), природен парк „Шуменско плато”, а началото е в 20:00 часа.  Входът е  свободен.

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: