Към съдържанието

Петима късметлии ще си разделят джакпота от 6,3 милиона

08/07/2012

Kакто по-рано днес ви съобщихме в страницата ни в социалната мрежа, петима късметлии познаха печелившата комбинация – 1, 3, 9, 13, 19 и 21 във второ теглене в играта 6/49 на Тото 2 (Български спортен тотализатор) и така си осигуриха по 1 милион и 258 хиляди.

Три от печелившите фишове в тираж 54 (6/49) са пуснати в София, един е пуснат в Ботевград, а другия е пуснат в село Йонково (Разградско).

Първият късметлия от столицата е играл с фиш с 4 обикновени комбинации и 4 за ТОТО Джокер, на стойност 3,20 лева. Вторият софийски фиш е с 4 обикновени комбинации и 1 за ТОТО Джокер за 2,90 лева. Третият фиш, пуснат в София, е със 7 числа пълно комбиниране в една област, 3 обикновени комбинации в останалите и 1 за ТОТО Джокер за 7,10 лева. Печелившият, който е участвал в Ботевград, е използвал пълно комбиниране със 7 седем числа в първа област на фиша за 4,90 лева. Късметлията от село Йонково, област Разград е пуснал фиш с 4 обикновени комбинации и 1 за ТОТО Джокер, на стойност 2,90 лева.

Печелившата комбинация във второ теглене Джакпотът в 6/49 се натрупваше в продължение на 31 тиража. Това е една от трите най-големи печалби в историята на най-старата тото игра.

Advertisements
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: