Skip to content

„Green Rock“ събира на една сцена 10 рок групи от Шумен и страната

12/07/2012

Тази събота ще се проведе второто издание на рок-концерта „Green Rock“, което ще събере на една сцена редица рок групи от Шумен и страната.

На сцената на „Green rock“, гостите ще могат да чуят и победителят от Music Idol 2 – Тома, изпълнител номиниран за всички музикални награди, който ще гостува за първи път заедно с неговата група.

Специални гости на фестивала са „Fyeld“ -доказано име на българската метъл сцена, група с многобройни концерти в страната и чужбина, свирила на една сцена с легендарните Slayer, Anthrax и Guano Apes.

На сцената ще се качат и шуменски групи – набиращите скорост In Dying Moments, вече утвърдените имена на тежката сцена Abaddon, а новите си авторски песни ще представят познатите на всички Stream.

Организаторите на концерта,  ще дадат възможност на две прохождащи рок банди да усетят тръпката на голямата сцена. Момчета по на 12 и 13 години ще покажат свои авторски парчет с които ще загреят публиката на феста.

За пръв път на сцена ще се качат и още две шуменски групи – квартет „Жорж“ и Lost Sensation, изпълняващи съвременна рок музика на изключително професионално ниво.

Концертът се организира от Сдружение „Грийн рок тийм” съвместно  с Община Шумен и Дирекция ПП”Шуменско плато”.  Фестивалът  е част от програмата на Община Шумен за кандидатстването на града за „Европейска столица на културата през 2019г.”

ODK News  изразява съпричастност към концерта.

Advertisements
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: