Skip to content

Олимпиада: Смачкахме Бундестима с 3:0 гейма, България на полуфинал

09/08/2012

Пред близо 5000 зрители в „Ърлс Корт“ българският национален отбор по волейбол записа пета победа на олимпиадата след като смачкахме Германия с 3:0 гейма!

Българският започна много активно срещата си срещу германците и поведе от самото начало. Разликата постепенно нарастваше, като отново над всички бе Цветан Соколов. Така само за 23 минути успяхме да спечелим първата част.
Вторият гейм започна равностойно, като първото прекъсване дойде при 4:2 за германците. Геймът продължи да бъде равностоен като нашите успяха да поведат с две точки аванс – 10:8, след което наставникът на Германия поиска прекъсване. Силната игра на българските волейболисти продължи и разликата стигна до 5 точки в полза на нашите – 16:11. В следващите минути много силно в защита игра Теодор Салпаров, а атаките ни продължиха да бъдат успешни като запазихме преднината си и стигнахме до още по убедителен успех в гейма – 25:16.
В третата част силната игра на българския отбор продължи и веднага се откъснахме в резултата със 7:3. Германците се опитваха да се противопоставят на мощната ни игра, но не успяваха и разликата се увеличи до 15:7 за България. Доминацията на нашия отбор продължи и с играта си не оставихме никакви шансове на съперника. Така се стигна до 25:14 и фантастична победа с 3:0 гейма.

!!! В чест на фантастичната победа на България срещу Германия, ODK News ПРИЗОВАВА: ВСИЧКИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА ДА ГИ ПОСТАВЯТ НА СВОИТЕ ТЕРАСИ И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА НАДЪХАМЕ ОЩЕ НАШИТЕ ОЛИМПИЙСКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ВЪВ ВСИЧКИ СПОРТОВЕ !!!

Очаквайте информация!
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: