Skip to content

Младите театрали от ОДК със специална награда в Габрово

20/05/2013

На 18-ти и 19-ти май Детско-юношески театър „БИС” с ръководител Панайот Калудов участва във XII издание на Международния хумористичен конкурс „Смехоранчета” град Габрово. Веднага след пристигането си малките театрали излязоха на сцената и представиха своята постановка, която беше посрещната от публиката със силни аплодисменти.
В ранния следобед на 18-ти май започна награждаването на участниците с постановки и изпълнения на сцена. Детско-юношеският театър при ОДК Шумен театър получи специалната награда на фестивала за високи художествени постижения и въздействащ хумористичен заряд – грамота, плакет и голяма торта.
Шуменските театрали получиха и виза за участие в следващия фестивал през 2014 г. и вечерта се включиха в шествието, което премина през целия град Габрово. И за участието си в шествието „Бис” получи международна грамота, тъй като имаше гости и от няколко европейски страни. На връщане театралният състав при ОДК посети Преображенския манастир и всички доволни и щастливи се завърнаха в Шумен.
IMG_1294

 

IMG_1293

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: