Skip to content

Продължават летните ваканционни занимания в ОДК

28/06/2013

Приключи третата седмица на ваканционни занимания в Общинския детски комплекс. С всяка седмица там става все по-интересно. От 10 юни се стартира дейността с танци, като за тях се погрижиха хореографът Боряна Колева и корепетиторът Марин Стоянов. Двамата професионалисти показаха на децата основните стъпки в танците и видовете български народни хора.
Втората седмица беше посветена на алхеологическите находки, с тайните на които ги запозна учителката Виолета Нейкова. „Приказката -любимо детско четиво” беше втората тема на занятията. Ръководителката на литературния клуб „Сладкодумци” в ОДК – Павлинка Марева, предложи на децата няколко приказки и възможност да направят илюстрации по тези текстове. Оказа се, че децата обичат много приказките както световно известните, така и нашите български народни приказки с поука.
Приключилата, в края намесец юни, седмица измина със занимания на тема: „С математика е лесно и забавно” и с „Творя, играя, мога”. Групата нарастна много и затова беше разделена на две подгрупи с ръководители – Валя Динева и Емне Осман. Учениците посетиха и няколко забавни места като Градската градина, парк „Студентски”, паркът над Военното училище и централната част на град Шумен.
През месец юли ОДК ще предложи летните дейности, свързани с Дърворезба, Приложно и изобразително изкуство, с Музика и работа с компютри – „Компютърен свят”.
Родители и деца остават много доволни от посещението на групите за лятна работа в ОДК и с продължават да се записват в тази форма.

Летни занимания в ОДК

Летни занимания в ОДК

Advertisements
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: