Skip to content

Дъждовна нова учебна година

03/10/2013

Директорът на ОДК открива учебната година.

Директорът на ОДК открива учебната година.

Есенен дъжд съпроводи откриването на учебната година в Общинския детски комплекс. Желаещите да посещават ОДК ученици, въпреки силния дъжд, дойдоха в комплекса. Откриването на учебната стана във фоайето, където ученици, родители и учители се събраха и изслушаха музикалните поздрави.
Въпреки дъжда, знамето на ОДК беше тържествено издигнато, под звуците на химна на РБългария от знаменосеца Вартан Алексанян.


Първият поздрав беше поднесен от младите таланти на музикалните паралелки в СОУ”Сава Доброплодни”- Крисияна Ивайлова-второкласничка, която изпълни „Песента на щурците” , а след нея Силвена Костова – от ІХ клас песента „Душа”. Ръководител на прекрасните изпълнителки е госпожа Емилия Божилова, на която водещата – Гергана Валентинова, благодари, че е уважила тържеството, заедно с възпитаничките си.

Последва изпълнение на флейта от Севдалина Тодорова и пиано от Евридика Вълчева – студенти от ІІ курс на ШУ „Еп. К. Преславски”, специалност „Педагогика на обучението по музика”.
Те изпълниха Серенада от Шуберт и Ръченица от Асен Карастоянов.
Елена Маринова от клуб „Журналист” също поздрави с песен всички присъстващи. Ръководителят на ДЮТ „БИС“ – Панайот Калудов, представи  театрален поздрав.
Гост на тържеството беше господин Найден Косев – директор на дирекция „Култура, просвета и образование“ в община Шумен, който приветства възпитаниците на ОДК и пожела успешна нова учебна година.

Ръководителят на ДЮТ "БИС" - Панайот Калудов, поздравява всички .

Ръководителят на ДЮТ „БИС“ – Панайот Калудов, поздравява всички .

Директорът на ОДК – д-р Божена Такворян, откри официално учебната година и пожела здраве и успехи на учениците в детския комплекс.

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: