Skip to content

Део посрещна новата година в Шумен

10/01/2014

На десетия ден от новата година все още си спомняме нейното посрещане заедно с Део.  Той си партнира с танцьорите от ансамбъл „Шумен“ с главен художествен ръководител Катя Кайрякова, които подготвиха публиката за следващите изпълнения. За много от моите съученици идването на Део в Шумен е истинска сензация.

Много от малките тийнейджъри останаха разочаровани, защото нямаше кой да ги съпроводи до елхата. Още са сърдити на родителите си, които в новогодишната вечер са предпочели масите пред музикалната фиеста, организирана от община Шумен.

НО пък много други успяха в продължение на часове да се веселят заедно с гостите и да си вземат автограф от известния рапър. Имаше новогодишна баница с късмети.

В първата секунда на 2014, под звуците на химна и продължителна празнична заря, с гръм от шампанско, шуменци посрещнаха Новата година. Пръв да ги поздрави на сцената излезе кметът на Община Шумен Красимир Костов. Той пожела на всички Новата година да е здрава и щастлива, да донесе много успехи и благоденствие на шуменци. Празникът продължи с „Дунавско хоро“ и изпълненията на оркестър „Канарите“.

Advertisements
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: