Skip to content

ОДК откри новата учебна година

03/10/2014

Слънчевият първи октомври бе празничен ден за учениците и преподавателите от ОДК. С поетичен поздрав към всички присъстващи в украсения двор на комплекса започна тържеството, посветено на новата творческа година. Гости на празника бяха госпожа Живка Тонева-заместник-кмет по култура, просвета и образование в община Шумен, господин Върбан Върбев-началник на Регионалния инспекторат по образование, госпожа Бистра Вацова, директор на ПГИ и бивш директор на детския комплекс.

Повече от 800 ученици от града ни направиха своя „най-добър избор за свободното време“. Този девиз бе изписан на новото знаме на комплекса, посрещнато с радост и надежда от всички, че то ще бъде символ на многобройните успехи и победи на участниците от съставите, клубовете и школите. Подготвителният състав на хор „Бодра песен“ с художествен ръководител и диригент Деница Узунова и танцовият ансамбъл „Веселяче“ , с ръководител Боряна Колева, поздравиха всички присъстващи.

Госпожа Павлинка Марева-директор на ОДК поздрави учениците, преподавателите и родителите и откри новата 2014/2015 година.

One Comment leave one →
  1. 18/11/2014 17:06

    pojelavam vi mnogo zdrave i kasmet i neka tazi godina da vi donese kasmet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: