Skip to content

Весел празник посветен на 1 юни

02/06/2016

За пореден път община Шумен, ОДК и УСШ „Хан Крум“ организираха празник в Градската градина, посветен на 1 юни- Ден на детето. Стотици деца се включиха в многобройните ателиета, спортни състезания и игри.

Обединеният детски комплекс бе подготвил увлекателни занимания за всички деца от града. В художествените ателиета те изработваха маски, бижута от мъниста, цветя и сърца от хартия, рисуваха своите мечти върху асфалт. Учениците  от школата по дърворезба демонстрираха уменията си за работа върху дърво. На импровизирана сцена младите артисти от ДЮТ „БИС“ забавляваха със своето представяне и дори канеха желаещите да се изявят със своя талант. В едно от ателиетата всеки можеше да засади цвете, за което да се грижи. Най-популярно сред децата се оказа изкуството бодиарт, където, само за няколко минути, всеки можеше да се преобрази като любим герой.

Клуб „Журналист“ и тази година имаше свой пресцентър. Младите журналисти задаваха въпроси на деца и възрастни от специално изготвена анкета. Имаше много интересни отговори, които ще бъдат показани и обобщени в най-скоро време.

Стоичко Стоянов

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: